Recomand : Stefan Deaconu – Institutii Politice

Institutii Poltice – Stefan Deaconu

Stefan Deaconu – Institutii Politice este o carte de drept constitutional, mai mult un manual de drept constitutional pentru studentii de anul I. Scriu aceste randuri pline de subiectivitate asa ca va spun ca este una dintre cele mai bine scrise manuale de drept constitutional pe care eu le-am citit. Nu insinuez ca as fi epuizat stocul de carti de drept constitutional, insa mi-au trecut prin mana si Tratatul elementar de Drept Constitutional al lui Tudor Draganu cat si cartea de Drept Constitutional si Institutii Politice a profesoarei mele, Genoveva Vrabie. Respect munca tuturor celor care scriu despre aceasta materie, insa cum spuneam mai sus, cartea lui Stefan Deaconu, mi-a placut in mod deosebit dupa modul facil in care a fost scrisa, destinata invataturii unei temeinice. Parerea domnului profesor universitar doctor Ioan MURARU despre cartea mentionta mai sus :

„Cartea domnului Stefan DEACONU este o reusita stiintifica si editoriala. Redactata intr-un stil logic, clar, prin utilizarea unui limbaj juridic frumos si corect, cartea constitutie o sursa de documentare de mare utilitate pentru studenti si nu numai. 

Valorificand exigent si critic o vasta literatura in domeniu, autorul se impune printr-o contributie personala evidenta, de inalt nivel stiintific, in prezentarea institutiilor politice. Merita evidentiata sistematizarea de reusita a continutului, care permite atat insusirea lesnicioasa de catre studenti a cunostintelor, cat si o anumita suplete in predare. Mentionam, de asemenea, referirile pertinente la jurisprudenta constitutionala care stimuleaza intelectul cititorului.

Cartea domnului Stefan DEACONU este o carte care merita citita.”

Prof.univ.dr.Ioan MURARU

Profesor Emerit al Universitatii din Bucuresti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s